ms.detector.media
03.08.2022 18:44
Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify
Подкаст «Детектора медіа» про російські фейки доступний на Spotify
Із початком роботи подкастів на платформі Spotify в Україні подкаст Вадима Міського про російські фейки став доступним на ній для українських слухачів.

Про це повідомив автор та ведучий подкасту, програмний директор ГО «Детектор медіа» Вадим Міський у Facebook.

«Нарррешті! Дочекалися відкриття подкастів Spotify. Ми вже там, нищимо російську дезу та навчаємо критичному мисленню. Маю до вас, друзі, прохання: встановити собі спотіфай та поставити подкасту 5 зірочок. Це допоможе досягти ширшого кола слухачів. Як нещодавно назвали на одному етерів – ваш хаймарс інформаційного фронту», — написав він.

Наразі подкасти доступні лише у мобільному додатку Spotify, слухати подкаст «Русскій фейк» можна за посиланням.

Нагадаємо, подкаст Вадима Міського з розвінчуванням російських фейків «Русскій фейк, іді на***!» виходить з перших днів повномасштабної війни. Перші сто днів великої війни подкаст виходив щоденно, а зараз нові епізоди з'являються щобудня. Він звучить о 19:50 та 07:50 на Українському радіо, яке веде головний радійний інформаційний марафон під час воєнного стану, і доступне на всій території України, включно з усіма тимчасово окупованими районами Сходу та Півдня України, де вплив ворожої дезінформації особливо значний. Матеріали спростувань готує команда аналітиків «Детектора медіа». Станом на 2 липня вийшло вийшло 143 епізоди подкасту.

Нагадаємо, у травні подкаст став доступним на платформі «Київстар-ТБ», а у березні— на платформі українського ОТТ-оператора MEGOGO та подкастинговій платформі НВ Подкасти.

Підписатись на подкаст «Русскій фейк, іді на***!» онлайн можна в Apple PodcastsGoogle Podcasts, SpotifyMEGOGO Аудіо, НВ Подкасти, SoundCloud, Київстар-ТБ, Anchor.fmRadioPublic, Castbox, Amazon Music та або ж за універсальним лінком.

За оперативними оновленнями щодо російської дезінформації також можна стежити у #DisinfoChronicle та щоденних оглядах.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що в Україні запрацювали подкасти Spotify.

Фото: Spotify

ms.detector.media