ms.detector.media
27.07.2022 13:34
Google запускає в Індії Street View після багатьох років відмови
Google запускає в Індії Street View після багатьох років відмови
До кінця поточного року компанія планує розгорнути послугу в 50 містах країни.

Google відновив в Індії Street View – функцію Google Maps, яка дозволяє користувачам досліджувати територію за допомогою 360-градусних панорамних зображень вулиць. Таке рішення Google ухвалив через шість років після того, як ця функція була заборонена в країні з міркувань безпеки. Про це повідомляє TechCrunch.

«Перегляд вулиць буде доступний в Індії на картах Google зі свіжими зображеннями, які охоплюють 150 000 кілометрів доріг», — поділилася подробицями Міріам Картіка Даніель, віцепрезидентка із роботи з картами Google.

Індія заборонила Street View у 2016 році. Уряд побоювався, що ця технологія можуть сприяти тероризму. Сьогодні Google заявив, що геопросторова політика Індії, яка була оприлюднена минулого року, допомогла компанії відновити перегляд вулиць у країні.

«Геопросторова політика дозволяє місцевим організаціям проводити збір даних на певному рівні точності. Ми можемо інтегрувати їх і запропонувати такі послуги, як Google Maps», — сказала Картіка Деніел.

Також компанія оголосила про інші доповнення до Google Maps в Індії. Одна з таких функцій показуватиме дані про обмеження швидкості, надані органами дорожнього руху. У компанії заявили, що ця функція, яку спочатку запустять в Бенґалорі, сприятиме популяризації безпечного керування авто.

За даними Google, на початку цього року представлений 15 років тому Street View працює більш ніж у 100 країнах і використовує понад 220 мільярдів зображень.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що у Google розповіли, яку площу планети відзняли для своїх карт.

Фото: Google

ms.detector.media