ms.detector.media
10.07.2022 11:07
На платформу United24 за тиждень надійшло 400 мільйонів гривень на дрони для армії — Федоров
На платформу United24 за тиждень надійшло 400 мільйонів гривень на дрони для армії — Федоров
Тим часом фандрайзинг на підтримку ЗСУ виходить на міжнародний рівень. Мінцифри та Світовий Конґрес Українців підписали Меморандум про співпрацю щодо підтримки United24.

Українці зібрали 400 мільйонів гривень для допомоги Збройним силам України. Про це повідомив віцепрем'єр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«400 млн грн за тиждень ви зібрали для Армії дронів проєкту UNITED24. І це тільки початок, — написав у телеграмі Федоров. — Ми допоможемо нашим героям зі ЗСУ системно отримувати дрони для всіх ліній боротьби. Ви не уявляєте цінність свого внеску в перемогу. Дякуємо від всієї команди».

Під час проведення Міжнародної конференції з питань відновлення України у швейцарському Лугано Мінцифри та Світовий Конґрес Українців (СКУ) підписали Меморандум про співпрацю щодо підтримки United24. Про це повідомляється на сайті міністерства.

Перший проєкт United24, який підтримає СКУ, – «Армія дронів».

Нагадаємо, ініціатива зі збору коштів на допомогу українським військовим через платформу United24 стартувала в середині травня 2022 року.

Зібрані кошти скеровують Міністерству оборони України. Їх витрачатимуть на придбання зброї, сучасного обладнання, амуніції, бронежилетів, рятувальної техніки та на іншу допомогу для армії. 

Благодійний внесок можна зробити через Apple Pay, Google Pay або «Дію».

ms.detector.media