ms.detector.media
07.07.2022 13:52
Маск планував призначити в керівництво Twitter мати своїх позашлюбних дітей — ЗМІ
Маск планував призначити в керівництво Twitter мати своїх позашлюбних дітей — ЗМІ
Бізнесмен та його підлегла Шівон Зіліс офіційно не повідомляли ані про стосунки, ані про народження дітей.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск, який зараз перебуває у процесі придбання Twitter Inc, планував залучити до управління компанією топменеджерку декількох своїх проєктів Шівону Зіліс. Про це повідомляє Business Insider.

За даними видання, 36-річна Зіліс була вказана в своєму профілі LinkedIn як директор з операцій і спеціальних проєктів у Neuralink, співзасновником і головою якої є 51-річний Маск. Топменеджерка почала працювати в компанії в травні 2017 року. В тому ж місяці вона отримала посаду директорки з питань штучного інтелекту в Tesla, яку займала до 2019 року. Також на LinkedIn було зазначено, що Зіліс є членкинею правління дослідницької фірми зі штучного інтелекту OpenAI, співзасновником якої є Маск. Зараз сторінка облікового запису Шівони Зіліс видалена.

Згідно з розслідуванням Business Insider, у листопаді 2021 року в Ілона Маска та Шівони Зіліс народилися близнюки. З посиланням на судові документи видання повідомило, що у квітні Маск і Зіліс подали клопотання про зміну імені близнюків, щоб вони «мали прізвище батька та містили прізвище матері як частину імені по батькові». У травні суддя задовольнив клопотання.

В США більшість великих компаній забороняють зустрічатися співробітникам, які розділені двома рівнями в ланцюжку командування. Але, як повідомляє TechCrunch, невідомо, чи існує така політика в компаніях Маска, який зазвичай зневажає традиційні правила. Водночас наявність у Маска таємних дітей із підлеглою все одно може створити багато проблем. Зокрема, привести до масштабних фінансових втрат компаніями через судові позови з боку Зіліс, якщо в якийсь момент вона вирішить, що Маск зловживав владою як генеральний директор.

За даними Reuters, з новиною про народження близнюків загальна кількість дітей у Маска зросла до дев’яти. У Маска двоє дітей з канадською співачкою Граймс, а ще п'ятеро дітей - з колишньою дружиною, канадською письменницею Джастін Вілсон.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Маск призупинив угоду про купівлю компанії Twitter. Він заявив, що «угода не може просунутися далі», якщо Twitter не надасть доказів того, що кількість ботів не перевищує 5% щоденних активних користувачів щомісячно протягом кварталу. Останній раз щодо угоди з Twitter Ілон Маск висловлювався на Катарському економічному форумі 21 червня, де повідомив, що з цього приводу все ще є «невирішені питання».

Фото: insider.com

ms.detector.media