ms.detector.media
MediaSapiens
23.06.2022 17:37
Megogo запустила проєкт «Бігові аудіодоріжки» із маршрутами для пробіжок Києвом
Megogo запустила проєкт «Бігові аудіодоріжки» із маршрутами для пробіжок Києвом
До озвучування проєкту долучилися українські зірки ONUKA, Соломія Вітвіцька, Дмитро Шуров та інші.

Медіаплатформа Megogo презентувала новий проєкт — «Бігові аудіодоріжки», в рамках якого створила п’ять аудіомаршрутів для пробіжок Києвом. Усі вони об’єднані соціальною та благодійною темою й адаптовані як для прогулянок столицею, так і для можливості слухати їх за межами міста. Про це компанія повідомила «Детектор медіа» пресрелізом.

Повідомляється, що кожен маршрут поділений на окремі епізоди за різною дистанцією для пробіжки: 2 км, 5 км та 10 км. У Megogo кажуть, що авторкою ідеї та сценарію стала українська письменниця Катерина Бабкіна.

Аудіопробіжки озвучували українські зірки: Ната Жижченко (Onuka), Дмитро Шуров (Pianoбой), Каша Сальцова, Ярослав Лодигін та Соломія Вітвіцька. 

«Цей проєкт виконує одразу декілька важливих місій: підвищує обізнаність слухачів про гострі суспільні теми та знайомить із відповідними благодійними ініціативами. А в часи війни благодійність є невідʼємним пунктом на шляху до перемоги України. Тому “Бігові аудіодоріжки” доступні до прослуховування абсолютно безкоштовно. Аби кожен мав доступ до якісного аудіоконтенту і водночас зміг зробити благодійний внесок для потреб ЗСУ», — каже менеджерка MEGOGO Audio Катерина Котвіцька.

Як ідеться у повідомленні, послухати «Бігові аудіодоріжки» можна безкоштовно в розділі «Аудіо» в додатку MEGOGO на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. 

Нагадаємо, медіасервіс Megogo раніше відкрив безкоштовний доступ до понад 2000 аудіоказок та 100 аудіокнижок. Здебільшого це дитяча література, сучасна проза, поезія та нон-фікшн.

Фото: Megogo

ms.detector.media