ms.detector.media
15.06.2022 10:52
Netflix запустить реаліті-шоу за мотивами серіалу «Гра в кальмара». Всі учасники вціліють
Netflix запустить реаліті-шоу за мотивами серіалу «Гра в кальмара». Всі учасники вціліють
З відомого серіалу у новому проєкті залишаться деякі ігри, кількість гравців та, головне, величезна грошова винагорода переможцю.

Потоковий сервіс Netflix анонсував реаліті-шоу за мотивами серіалу «Гра в кальмара». Шоу матиме назву «Гра в кальмара: випробування». Про це повідомляє Reuters.

На відміну від серіалу, де ставка – життя або смерть, найгірша доля в цьому змаганні з 456 гравцями — залишиться без виграшу в 4,56 мільйона доларів. Для порівняння: у серіалі йшлося про винагороду в 45,6 млрд вон, що дорівнює близько 38,5 млн доларів США.

Відомо, що нове реаліті-шоу складатиметься із 10 серій. Гравці будуть змагатися в конкурсах, зміст та форма яких будуть співзвучні оригінальному шоу. Також компанія анонсує деякі нововведення, але поки не дає детальної інформації про це. Зйомки реаліті-шоу Netflix відбуватимуться у Великій Британії.

Компанія вже оголосила кастинг для шоу «з найбільшим акторським складом в історії реаліті-телебачення». Шукають лише англомовних конкурсантів з будь-якої точки світу.

Оголошення про нове реаліті-шоу з’явилося через кілька днів після того, як сценарій серіалу було продовжено на другий сезон. Перший сезон «Гри в кальмара», що з’явився у вересні 2021 року, є найпопулярнішим на цей момент серіалом Netflix: компанія повідомила про понад 1,65 мільярда годин перегляду протягом перших 28 днів.

Нагадаємо, що серіал «Гра в кальмара» посів друге місце серед найпопулярніших в Україні запитів у Google за 2021 рік. Дізнатися більше про цей серіал можна тут

Фото: Netflix

ms.detector.media