ms.detector.media
07.06.2022 18:36
Takflix випустив застосунок для перегляду фільмів
Takflix випустив застосунок для перегляду фільмів
Онлайн-кінотеатр надає можливості перегляду кіно і в Україні, й почасти за кордоном. Тепер можна обирати: плазмовий екран у вітальні чи мобільний телефон у бомбосховищі.

Онлайн-кінотеатр Takflix запропонував більший вибір варіантів для перегляду кінофільмів. Окрім комп’ютера, це може бути плазмовий телевізор, смартфон чи інший мобільний пристрій. «Тепер Takflix всюди, де є його глядачі», – йдеться в розсилці кінотеатру.

Застосунок Takflix можна безкоштовно завантажити у Google Play Market. Невдовзі з’явиться версія на IOS.

«У застосунку доступна найбільша легальна колекція українських фільмів: сучасні хіти, незалежні стрічки та кінокласика. 50% з продажу квитків Takflix передає творцям кіно», – повідомляють представники онлайн-кінотеатру.

У колекції Takflix – близько сотні українських фільмів. Серед них є «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча та «Стоп-Земля» Катерини Горностай. Також Takflix має ексклюзивні права на показ екшн-трилера «Байконур. Вторгнення» про українців, що нелегально пробрались на космодром Байконур. Можна переглянути й документальний фільм «Зошит війни» кінорежисера Романа Любого, в основу якого покладені особисті відеозаписи українських бійців у АТО.

Takflix перераховує частину прибутків із продажу квитків у фонд «Повернись живим», а також організаціям, що задіяні в евакуації та підтримці маріупольців.

Додаток створено за фінансової підтримки International Relief Fund 2021 МЗС Німеччини та Goethe-Institut Ukraine.

Нагадаємо, український стартап Reface запустив безкоштовний додаток «Мемомет», за допомогою якого можна створювати проукраїнські меми та смішні колажі. 

Якщо ж для мемів і кіно немає ні сил, ані настрою, можна завантажити безкоштовний застосунок Lepta, призначений для взаємодопомоги під час війни.

ms.detector.media