ms.detector.media
10.04.2022 18:14
Війна застосунків. В Україні створили додаток для перевірки на блокпостах
Війна застосунків. В Україні створили додаток для перевірки на блокпостах
Новий помічник має назву «ТиХто». Він стане у нагоді при вивченні особистого бекграунду.

В Україні створили ще один застосунок, що наближатиме Перемогу. Цього разу – для швидкої перевірки осіб на блокпостах для ЗСУ, тероборони та поліції. Про це повідомляє керівник компанії-розробника Сергій Мільман.

Новий додаток має назву «ТиХто». З його допомогою можна просканувати  бекграунд особи, її можливі зв’язки з криміналом, ДРГ та «руським міром». 

Розробниками є команда YouControl cпільно з Artellence та за підтримки Служба безпеки України.

Зараз застосунок перебуває на модерації у Google Play і вже пройшов перевірку в App Store. Розробнки просять пришвидшити розгляд і схвалення додатка. Для цього вони просять поставити лайк або поділитися їхнім дописом у фейсбуку. 

Нагадаємо, у березні в Україні запустили додаток «Повітряна тривога», за допомогою якого можна дізнатися про небезпеку у конкретному регіоні. Пізніше його оновили — додали можливість регулювати гучність сповіщень, а мобільні оператори не зніматимуть мегабайти за використання додатку.

У застосунку «Київ Цифровий» з'явилась мапа бізнесу, який зараз працює у місті під час війни.

Служба безпеки України запустила новий сервіс «Bachu.info», за допомогою якого можна повідомляти про пересування російських військ та техніки навіть за відсутності інтернету.

ms.detector.media