ms.detector.media
08.04.2022 20:26
«Україна — це сміливість». Стартувала міжнародна рекламна кампанія за підтримки уряду та Офісу президента
«Україна — це сміливість». Стартувала міжнародна рекламна кампанія за підтримки уряду та Офісу президента

У країнах Європи, Канаді та США розмочалася іміджева рекламна кампанія. Її мета — розповісти світу, що головною асоціацією з Україною є сміливість. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України, що реалізовує цю кампанію спільно з агентством Banda.

«Українців у світі вже ідентифікували як націю хоробрих людей. Наші люди виходять на мітинги проти російських окупантів і без зброї в руках зупиняють танки. Спеціалісти продовжують працювати навіть під обстрілами та сиренами — лікарі, рятувальники, комунальні служби, продавці, водії, аптекарі. Наші айтішники продовжують підтримувати бренд країни, сидячи з ноутбуком у бомбосховищах. Це дійсно вражає. Вірю, що після перемоги для нашої країни у світі відкриється "вікно можливостей", і нашим головним завданням буде правильно його використати», — зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Для креативних рішень використовують світлини українців під час війни та додають до них текст про сміливість. 

Про відвагу українців розповідають білборди Також на сайті проєкту можна знайти короткі ролики, макети постерів, стікерів та мерчу. Також тут можна завантажити матеріали для друку.

Фото з сату Brave.UA

ms.detector.media