ms.detector.media
MediaSapiens
05.04.2022 10:50
З початку повномасштабної війни мобільні оператори надали безкоштовно послуг на 600 мільйонів
З початку повномасштабної війни мобільні оператори надали безкоштовно послуг на 600 мільйонів
У Мінцифри також зазначили, що оператори для підтримки бюджету сплатили авансом податки.

Міністерство цифрової трансформації України повідомило, що мобільні оператори з початку повномасштабної війни, 24 лютого, надали безкоштовно мобільних послуг на понад 600 мільйонів гривень.

«Зараз дуже важливо, щоб українці залишалися онлайн та на зв'язку одне з одним. Тож щодня спеціалісти телекому, ризикуючи життям, відновлюють мобільний зв'язок та фіксований інтернет у регіонах, де йдуть бойові дії. Завдяки їм ми маємо змогу бути на зв'язку з рідними та стежити за новинами в Україні», — розповіли у відомстві.

У Мінцифри також зазначили, що оператори для підтримки бюджету сплатили авансом податки: Київстар — 1,1 мільярд гривень, lifecell —35 мільйонів гривень, Vodafone — 58 мільйонів гривень.

Нагадаємо, у березні 2022 року мобільні оператори «Київстар», «Vodafone Україна» та lifecell у взаємодії з Мінцифрою та іншими державними органами запускають національний роумінг в Україні. Міністерство цифрової трансформації порадило не перевантажувати мобільні мережі та надало інструкцію, як постійно залишатися на зв'язку.

Фото: Технофан

ms.detector.media