ms.detector.media
MediaSapiens
21.03.2022 11:58
Як комунікувати та викликати екстрені служби, коли немає мобільного зв’язку – рекомендації
Як комунікувати та викликати екстрені служби, коли немає мобільного зв’язку – рекомендації
ДСНС та МОЗ пропонують альтернативні варіанти зв'язку.

ДСНС та МОЗ України поширили рекомендації, як абонентам комунікувати між собою та викликати екстрені служби, коли немає мобільного зв’язку.

Зокрема, за відсутності мобільних мереж задля здійснення екстрених викликів та зв’язку між абонентами є декілька альтернативних варіантів:

Варто врахувати, що в цьому випадку ваше спілкування не буде приватним. Але це може бути і перевагою: можливість бути на зв’язку одночасно з усіма учасниками діалогу. Частота обирається абонентами довільно.

7 березня мобільні оператори «Київстар», «Vodafone Україна» та lifecell запустили національний роумінг в Україні. При зникненні зв’язку одного оператора абонент зможе вручну підключати зв'язок іншого оператора.

Також в Україні запрацював Національний портал допомоги населенню з контактами та інформацією для цивільних, яким потрібна допомога під час війни.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ та тероборона  відбивають наступ російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст та вбивають цивільне населення. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» у режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: Getty Images

ms.detector.media