ms.detector.media
MediaSapiens
21.03.2022 10:34
Кіберполіція дала рекомендації, як подбати про безпеку у Telegram
Кіберполіція дала рекомендації, як подбати про безпеку у Telegram
Месенджер із початку широкомасштабного вторгнення Росії в Україну став однією з найбільших платформ для поширення новин і спілкування.

Кіберполіція дала рекомендації, як подбати про безпеку під час використання месенджера Telegram.

Налаштуйте конфіденційність облікового запису в розділі «Приватність і безпека» або «Конфіденційність» та змінюйте налаштування, як вказано нижче: 

Налаштуйте захист облікового запису:

15 березня СБУ повідомила про запуск нового сервісу «Bachu.info», за допомогою якого можна повідомляти про пересування російських військ та техніки навіть за відсутності інтернету.

Також СБУ закликала громадян інформувати про позиції ворожої техніки і ДРГ в офіційний чат-бот.

Раніше кіберполіція запустила чат-бот у телеграмі «Народний месник» (@ukraine_avanger_bot), за допомогою якого можна повідомляти про мітки, які окупанти лишають на дорогах. 

Інститут когнітивного моделювання разом із Кафедрою медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії та фахівцями проєкту «Друг» запустили телеграм-бот першої психологічної допомоги — «Друг. Перша допомога» (@friend_first_aid_bot).

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ й тероборона відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, убивають та грабують цивільне населення. Гаазький трибунал уже розпочав збір доказів воєнних злочинів Росії в Україні.

Головні новини про російське вторгнення – за тегом.

«Детектор медіа» в режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

ms.detector.media