ms.detector.media
MediaSapiens
16.03.2022 18:30
Додаток «Повітряна тривога» оновили
Додаток «Повітряна тривога» оновили
Застосунок вже встановили понад 3,5 мільйона українців.

Міністерство цифрової трансформації 16 березня повідомило, що застосунок «Повітряна тривога» оновили — додали можливість регулювати гучність сповіщень, а мобільні оператори не зніматимуть мегабайти за використання додатку.

«Що нового? Тепер у застосунку ви можете регулювати гучність сповіщень про початок і завершення тривоги. Мобільні оператори lifecell, Kyivstar і Vodafone не зніматимуть мегабайти, а відповідно, і гроші за користування застосунком. Головне, щоб ваш смартфон мав доступ до інтернету. Створено єдиний Telegram-канал (https://t.me/air_alert_ua) "Повітряна тривога", що дублює всі сповіщення застосунку. Це додаткова можливість отримати сигнал тривоги», — розповіли у відомстві.

Застосунок вже встановили понад 3,5 мільйона українців. Завантажити його можна на iOSAndroid та Huawei. Застосунок випустила компанією Ajax Systems за іцінативи IT-компанії stfalcon.com та за підтримки Мінцифри.

Нагадаємо, 1 березня 2022 року в Україні запустили додаток «Повітряна тривога», за допомогою якого можна дізнатися про небезпеку у конкретному регіоні.

Фото: з телеграм-каналу «Повітряна тривога»

ms.detector.media