ms.detector.media
MediaSapiens
10.03.2022 11:13
Google Play обмежив роботу в Росії: можна завантажити тільки безкоштовні застосунки
Google Play обмежив роботу в Росії: можна завантажити тільки безкоштовні застосунки
Google вводить відповідні обмеження через те, що з Росії пішли Visa та MasterCard.

Google Play обмежив роботу в Росії, відтепер росіяни можуть завантажувати тільки безкоштовні ігри та програми.

Google вводить відповідні обмеження через те, що з Росії пішли Visa та MasterCard. Це автоматично робить неможливими для росіян купівлю, оформлення та продовження підписки на послуги у Google Play.

Раніше YouTube відключив усі функції монетизації для мешканців Росії. Відповідне повідомлення отримали блогери, які раніше заробляли на своєму контенті.

Відтепер для всіх глядачів у Росії не будуть доступні підписки YouTube Premium, Music Premium, спонсорство, суперчат, суперстікери та мерч.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ й тероборона відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, убивають та грабують цивільне населення. Гаазький трибунал уже розпочав збір доказів воєнних злочинів Росії в Україні.

Захід запровадив персональні санкції проти Володимира Путіна та інших російських можновладців. Також західні держави відключили окремі банки Росії від системи SWIFT і запровадили сильні обмежувальні заходи проти Центрального банку Росії. Зокрема, було погоджено заморожування міжнародних резервів країни-агресора. Росію полишають найбільші світові технологічні та промислові гіганти. 

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» в режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

ms.detector.media