ms.detector.media
MediaSapiens
09.03.2022 18:17
Київ запускає платформу для підключення Wi-Fi в укриттях: охочим необхідно залишити заявку
Київ запускає платформу для підключення Wi-Fi в укриттях: охочим необхідно залишити заявку
КМДА закликає долучитися до проєкту всіх провайдерів та забезпечити встановлення і підключення Wi-Fi точок за заявками киян.

Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА спільно з інтернет-провайдерами запускає платформу для підключення Wi-Fi в укриттях.

«Просто зараз ми проводимо інтернет-зв'язок в укриття Києва. Щоб екстрена інформація, зв'язок з рідними та допомога залишалися доступними для вас. Якщо в укритті, де ви тимчасово перебуваєте немає доступу до мережі інтернет залишайте заявку, ми зв'яжемося з вами та повідомимо про виїзд монтажника. Повідомте оточуючих, що ви плануєте подати заявку на встановлення Wi-Fi та задля безпеки зустріньте монтажника інтернет-провайдера», — ідеться в повідомленні.

Оформити заявку на встановлення Wi-Fi в укриття можна за посиланням.

КМДА закликає  долучитися до проєкту всіх провайдерів та забезпечити встановлення і підключення Wi-Fi точок за заявками киян із платформи власним коштом.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ й тероборона відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, убивають та грабують цивільне населення. Гаазький трибунал уже розпочав збір доказів воєнних злочинів Росії в Україні.

Головні новини про російське вторгнення за тегом.

«Детектор медіа» в режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: Getty Images

ms.detector.media