ms.detector.media
MediaSapiens
04.03.2022 18:24
Український аніматор запустив флешмоб короткометражок про смерть Путіна та Лукашенка (ВІДЕО)
Український аніматор запустив флешмоб короткометражок про смерть Путіна та Лукашенка (ВІДЕО)
Лиськов хоче показувати їх на фестивалях.

Український аніматор Микита Лиськов у своєму телеграм-каналі «АнімаціЯ» запустив флешмоб серед аніматорів, яких закликав створювати короткометражки про смерть президента Росії Володимира Путіна та Олександра Лукашенка — Putler kaput.

Він просить створювати 10-секундні анімації (1920х1080 24fps) та надсилати на пошту putlersdeathanimation@gmail.com без звукової доріжки.

Лиськов хоче потім склеїти їх та показувати на фестивалях.

Зранку 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі. Росія атакувала кордон у п'яти областях і з Криму. Президент Володимир Зеленський у відеозвернення до українців у зв’язку з початком Росією війни оголосив про введення воєнного стану. Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. Українців закликають не публікувати фото та відео переміщення української техніки, а також облич військовослужбовців ЗСУ. Водночас компанія Reface просить українців надсилати їм супутникові знімки або ж контакти людей, які мають до них доступ, щоби на основі світлин розробити алгоритм, який зможе швидко виявляти місця розташування ворожих військ.

Фото: стопкадр з телеграм-каналу «АнімаціЯ»

ms.detector.media