ms.detector.media
MediaSapiens
27.02.2022 13:18
Reface через додаток закликає росіян виходити на мітинги проти війни
Reface через додаток закликає росіян виходити на мітинги проти війни
Reface також закликав користувачів усього світу підтримати Україну відео із закликом: «Stand with Ukraine! Stop the war!» та хештегом #StandWithUkraine до кожного відео.

Міністерство цифрової трансформації 27 лютого повідомило, що українська компанія Reface закликає росіян виходити на мітинги проти війни Росії в Україні. Акцію запустила на 200 мільйонів користувачів.

«Компанія почала розсилати російським користувачам сповіщення із закликом виходити на мітинги та захистити свій народ. Натискаючи на сповіщення, користувачі бачать реальні кадри російського вторгнення в Україну. Таких сповіщень вже отримали понад 9 млн сповіщень у світі та 2 мільйони — у Росії. Поширення триває», — розповіли у відомстві.

Окрім цього, Reface закликав користувачів усього світу підтримати Україну відео із закликом: «Stand with Ukraine! Stop the war!» та хештегом #StandWithUkraine до кожного відео.

Раніше компанія Reface попросила українців надсилати їм супутникові знімки або ж контакти людей, які мають до них доступ, щоби на основі світлин розробити алгоритм, який зможе швидко виявляти місця розташування ворожих військ.

Зранку 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі. Після цього відбулася низка ракетних ударів на військові об’єкти в Україні, також почалася десантна операція в Чорному та Азовському морях. Росія атакувала кордон у п'яти областях і з Криму. Президент Володимир Зеленський у відеозвернення до українців у зв’язку з початком Росією війни оголосив про введення воєнного стану. Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. Українців закликають не публікувати фото та відео переміщення української техніки, а також облич військовослужбовців ЗСУ. 

Фото з Google Play

 

ms.detector.media