ms.detector.media
MediaSapiens
27.02.2022 11:14
Федоров попросив Rakuten Viber та PayPal заблокувати сервіси в Росії
Федоров попросив Rakuten Viber та PayPal заблокувати сервіси в Росії
Раніше CEO Rakuten Хіросі Мікітані пожертвував Україні 8,7 мільйонів доларів.

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав головного виконавчого директора PayPal Дена Шульмана та CEO Rakuten (Viber) Тошіхіка Оцуку заблокувати сервіси в Росії.

«Розвиваємо ізоляцію агресора! Звернувся до CEO Rakuten (Viber) та Paypal про блокування їхніх сервісів в Росії. Молодь та думаючі росіяни, прокидайтеся», — написав він у Facebook.

Міністр сподівається, що блокування PayPal та Rakuten спонукатиме росіян до активного припинення військової агресії. Окрім цього, за його словами, CEO Rakuten Хіросі Мікітані пожертвував Україні 8,7 мільйонів доларів.

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров звернувся до компаній Apple, Google, YouTube, Meta та Netflix з проханням заблокувати свої сервіси та перестати надавати послуги росіянам. Він також закликав американського бізнесмена, засновника компанії SpaceX та генерального директора компанії Tesla Ілона Маска надати Україні доступ до супутникового інтернету, а саме: забезпечити станціями Starlink. Маск погодився надати Україні доступ до супутникового інтернету Starlink, його можна буде використовувати в цивільних та військових цілях.

Фото: TechDator

ms.detector.media