ms.detector.media
MediaSapiens
24.02.2022 14:20
Фейк: В’їзди та виїзди з Києва закрили
Фейк: В’їзди та виїзди з Києва закрили
Руху транспорту та авто в столиці також не обмежували.

Перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник 24 лютого повідомив, що інформація про обмеження руху транспорту та автомобілів у Києві, а також про закриття в’їздів та виїздів зі столиці — не відповідає дійсності.

«Метрополітен працює у звичному режимі, окрім червоної лінії, де з організаційних причин потяги курсують від станції "Лісова" до станції "Шулявська". Наземний громадський транспорт Києва також продовжує курсувати в нормальному режимі. Проїзд у міському транспорті безкоштовний», — уточнили в КМДА.

Зранку 24 лютого президент Росії Володимир Путін повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі. Росія атакувала кордон у п'яти областях і з Криму. Президент Володимир Зеленський у відеозвернення до українців у зв’язку з початком Росією війни оголосив про введення воєнного стану. Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. За це рішення проголосували 300 народних депутатів.

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України 24 лютого повідомила, що інформація про можливі відключення мобільного звʼязку та інтернету не відповідає дійсності. Крім того, заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко спростував інформацію про нібито знищення штабу Операції об’єднаних сил України на Донбасі.  

Фото: КМДА

ms.detector.media