ms.detector.media
MediaSapiens
17.02.2022 13:03
Twitter позначатиме ботів, щоби користувачі могли відрізнити їх від акаунтів реальних людей
Twitter позначатиме ботів, щоби користувачі могли відрізнити їх від акаунтів реальних людей
Система не присвоюватиме мітки автоматично, але ярлики будуть доступні для автоматизованих облікових записів, створених розробниками, які використовують Twitter API.

Відтепер у соцмережі Twitter розробники зможуть додавати спеціальні мітки до своїх автоматизованих облікових записів — ботів. У такий спосіб соцмережа хоче допомогти користувачам відрізнити їх від живих юзерів твіттера, пише The Verge.

У вересні Twitter запустив експеримент із мітками для автоматизованих облікових записів (або ботів), щоб було легше знати, коли обліковий запис працює самостійно. Оскільки експеримент виявився успішним, Twitter дозволив розробникам додавати мітки до своїх автоматизованих облікових записів, починаючи з середи, 16 лютого. Мітку можна буде побачити у профілі облікового запису та під іменем облікового запису у своїй стрічці.

Мітки будуть доступні для автоматизованих облікових записів, створених розробниками, які використовують API Twitter. Власники акаунтів мають дати згоду на застосування мітки до свого облікового запису.

Нагадаємо, компанія Twitter тестує нову функцію — регулювання швидкості на відео та голосових твітах, які соцмережа дозволяє записувати протягом 140 секунд.

Нова функція вже доступна деяким користувачам, у яких є операційна система Android. Щоб сповільнити або прискорити відео або голосовий твіт, треба натиснути на кнопку налаштувань, яка розташована в правому куті відео. Змінювати швидкість можна буде від найповільнішої (0,25х) до найшвидшої (2х).

Фото: unsplash

ms.detector.media