ms.detector.media
MediaSapiens
14.02.2022 12:25
Amazon Prime Video показав перший тизер-трейлер серіалу «Володар перснів: Кільця влади»
Amazon Prime Video показав перший тизер-трейлер серіалу «Володар перснів: Кільця влади»
Серіал розповідає про події, які відбуваються за тисячі років до подій самого роману, до того, як Фродо разом з супутниками понесли Перстень у Мордор.

Стрімінговий сервіс Amazon Prime Video показав перший тизер-трейлер нового серіалу «Володар перснів: Кільця влади» (The Lord of the Rings: The Rings of Power).

 

Прем’єра серіалу запланована на 2 вересня 2022 року. За основу «Володаря перснів: Кільця влади» взяли не класичні романи Джона Толкіна, а додатки до «Володаря перснів» (постскриптум на 150 сторінках). У цих додатках письменник описав події, які відбуваються за тисячі років до подій самого роману, до того, як Фродо разом з супутниками понесли Перстень у Мордор.

Раніше видання Vanity Fair оприлюднило кадри з нового серіалу за мотивами «Володаря перснів» від стрімінгового сервісу Amazon Prime Video — «Володар перснів: Кільця влади» (The Lord of the Rings: The Rings of Power). У серіалі буде 22 основних персонажі та кілька сюжетних ліній, які перетинатимуться. У серіалі гратимуть актори Синтія Аддай-Робінсон, Роберт Арамайо, Оуайн Артур, Максим Болдрі, Назанін Боніаді, Морфідд Кларк, Ісмаель Круз Кордова, Чарльз Едвардс, Тристан Гравелл, Ленні Генрі, Ема Хорват, Маркелла Мухро, Софія Номвете , Ллойд Оуен, Меган Річардс, Ділан Сміт, Чарлі Вікерс, Леон Вадхем, Бенджамін Уокер, Деніел Вейман і Сара Звангобані.

Фото: стопкадр

ms.detector.media