ms.detector.media
MediaSapiens
14.02.2022 10:30
Twitter тестує регулювання швидкості на відео та голосових твітах
Twitter тестує регулювання швидкості на відео та голосових твітах
Змінювати швидкість можна буде від найповільнішої (0,25х) до найшвидшої (2х).

Компанія Twitter тестує нову функцію — регулювання швидкості на відео та голосових твітах, які соцмережа дозволяє записувати протягом 140 секунд.

Нова функція вже доступна деяким користувачам, у яких є операційна система Android. Щоб сповільнити або прискорити відео або голосовий твіт, треба натиснути на кнопку налаштувань, яка розташована в правому куті відео. Змінювати швидкість можна буде від найповільнішої (0,25х) до найшвидшої (2х).

Раніше соціальна мережа Twitter почала тестувати нову функцію — кнопку «знизити рейтинг», за допомогою якої користувачі можуть реагувати на відповіді інших людей. А також функцію, яка дозволить користувачам публікувати в Twitter довші постиНаразі ліміт для твітів — 280 символів.

Наприкінці травня 2021 року стало відомо, що соцмережа Twitter почала тестувати платні підписки. Twitter Blue пропонує різнокольорові теми, які замінять стандартний синій колір у додатку на рожевий, пурпурний, зелений, оранжевий, чорний, червоний або фіолетовий. Крім того, підписка дозволяє змінювати і колір іконки програми. У червні Twitter Blue запустили в двох країнах – Австралії та Канаді

Фото: Twitter SupportJeremy Bezanger / Unsplash

ms.detector.media