ms.detector.media
MediaSapiens
10.02.2022 10:30
Twitter хоче дозволити користувачам публікувати довші пости
Twitter хоче дозволити користувачам публікувати довші пости
Наразі ліміт для твітів — 280 символів.

Соціальна мережа Twitter тестує нову функцію, яка дозволить користувачам публікувати на платформі довші пости. Про це повідомляє Engadget.

Наразі ліміт для твітів — 280 символів.

«За ці роки Twitter збільшив ліміт символів зі 140 до 280, щоб дати користувачам більше свободи для висловлення думок. Однак цього не завжди достатньо, тому був придуманий термін "твіт-шторм" для позначення серії взаємопов’язаних твітів. Люди також іноді публікують зображення довгих заяв», — йдеться в повідомленні.

Engadget пише, що Джейн Манчун Вонґ, відома пошуком експериментальних функцій у додатках, виявила вкладку «Статті Twitter».

«Сама назва означає розширений формат соціальної мережі, яка довгий час дозволяла людям публікувати лише короткі текстові повідомлення. Але точна природа нової вкладки поки що залишається загадкою. Також незрозуміло, чи буде ця функція доступна для всіх, чи буде ексклюзивною для передплатників Twitter Blue», — зазначається в повідомленні.

Прессекретар Twitter сказав CNET, що компанія «завжди шукає нові способи допомогти людям почати та брати участь у розмовах», однак деталі пообіцяли уточнити згодом.

Раніше соціальна мережа Twitter почала тестувати нову функцію — кнопку «знизити рейтинг», за допомогою якої користувачі можуть реагувати на відповіді інших людей.

Наприкінці травня 2021 року стало відомо, що соцмережа Twitter почала тестувати платні підписки. Twitter Blue пропонує різнокольорові теми, які замінять стандартний синій колір у додатку на рожевий, пурпурний, зелений, оранжевий, чорний, червоний або фіолетовий. Крім того, підписка дозволяє змінювати і колір іконки програми. У червні Twitter Blue запустили в двох країнах – Австралії та Канаді

Фото: Jeremy Bezanger / Unsplash

ms.detector.media