ms.detector.media
12.12.2021 17:14
Зловмисники зламали твіттер прем’єр-міністра Індії та опублікували фейк про біткоїни
Зловмисники зламали твіттер прем’єр-міністра Індії та опублікували фейк про біткоїни
Його твіттер зламують вже вдруге.

Зловмисники зламали твіттер-акаунт прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді та залишили повідомлення, буцімто в Індії дозволили приймати біткоїн як законний платіжний засіб. Про це пише Bloomberg

Зловмисники також написали, що країна закупила цифрову валюту і поширюватиме її серед громадянок та громадян. 

Офіс прем'єр-міністра розповів, що доступ до облікового запису у зловмисників був «недовгий час», а на опубліковані за цей період повідомлення не варто звертати уваги. На акаунт підписано понад 73 мільйони користувачів/ок.

The Twitter handle of PM @narendramodi was very briefly compromised. The matter was escalated to Twitter and the account has been immediately secured.

In the brief period that the account was compromised, any Tweet shared must be ignored.

— PMO India (@PMOIndia) December 11, 2021

Твіттер Моді вже зламували. У вересні 2020 року зловмисники отримали доступ до облікового запису особистого сайту прем'єра-міністра і написали: «Так, цей обліковий запис зламаний Джоном Віком». Після цього вони закликали жертвувати криптовалюту у фонд, який Моді створив для боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, що 22 листопада, через день після Дня гідності та свободи, прессекретар експрезидента-втікача Віктора Януковича опублікував у фейсбуці його звернення до «шановних співвітчизників». У ньому він виклав своє бачення ситуації в Україні та запропонував «принципово нову стратегію розвитку». У той же день офіційний акаунт України в твіттері зреагував на цей допис Януковича.

Фото: з вільних джерел

ms.detector.media