ms.detector.media
MediaSapiens
10.12.2021 17:43
Netflix запустив сайт із новинами про премʼєри та ексклюзивними інтервʼю
Netflix запустив сайт із новинами про премʼєри та ексклюзивними інтервʼю
Tudum уже доступний по всьому світу, однак поки лише англійською мовою.

Стримінговий сервіс Netflix запустив сайт Tudum (звук заставки платформи), на якому публікуватимуть додатковий контент і новини про премʼєри, відео зі зйомок та ексклюзивні інтервʼю.

TechCrunch пише, що Tudum уже доступний по всьому світу, однак поки лише англійською мовою. Нинішня версія Tudum — не остаточна, адже сайт ще проходить тестування, тому згодом там можуть з’явитися нові функції. Для більш зручного використання на Tudum можна увійти на сайт через власний обліковий запис.

Нині на сайті доступні розділи: «найкращі історії», «останні новини», «популярне на Tudum», «тренди», «телешоу та фільми, які скоро вийдуть», «все про телешоу Netflix», «все про фільми Netflix» тощо.

Нагадаємо 25 вересня 2021 року відеоплатформа Netflix презентувала понад 70 своїх проєктів – розповіла про прем’єри нових фільмів та серіалів, про запуск нових стрічок, а також показала їхні тизери та трейлери. Презентація називалася «Тудум», що натякає на звук заставки стрімінгової платформи. Головні анонси та трейлери тут. У листопаді того ж року Netflix створив рейтинг зі своїми найкращими фільмами та серіалами

Фото: стопкадр 

ms.detector.media