ms.detector.media
MediaSapiens
09.12.2021 17:59
Instagram в 2022 році поверне хронологічну стрічку
Instagram в 2022 році поверне хронологічну стрічку
Соцмережа уточнила, що «не перемикає всіх назад на хронологічну стрічку», а створює нові варіанти, щоб користувачі могли обрати більш зручний.

Соціальна мережа Instagram 9 грудня повідомила, що вирішила повернути хронологічний порядок показу постів у стрічці. 

«Ми хочемо, щоб люди повністю контролювали свій досвід. Ми експериментували з функцією "Обране", щоб ви могли вирішити, чиї повідомлення ви хочете бачити у верхній частині стрічки. Зараз працюємо над іншим варіантом, щоб ви бачили повідомлення людей, на яких ви підписані, у хронологічному порядку», — сказали в Instagram та уточнили, що «не перемикають всіх назад на хронологічну стрічку», а створюють нові варіанти, щоб користувачі могли обрати більш зручний.

Як пише Engadget, голова Instagram Адам Моссері під час виступу у Сенаті повідомив, що версію хронологічної стрічки запустять у 2022 році. Нині стрічка формується на основі алгоритмів, які визначають вподобання користувачів.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року соціальна мережа Instagram повідомила, що посилює боротьбу з ботами, у межах якої у користувачів проситимуть зробити відеоселфі для ідентифікації особи. Проситимуть зробити відеоселфі не у всіх, а лише в разі «підозрілої активності».

Фото: unsplash

 

ms.detector.media