ms.detector.media
MediaSapiens
09.12.2021 14:31
Postmen створив соціальну рекламу про COVID-вакцинацію (ФОТО, ВІДЕО)
Postmen створив соціальну рекламу про COVID-вакцинацію (ФОТО, ВІДЕО)
В одному з роликів показали, як вакцинація «знімає обмеження та буквально відчиняє двері до проявів свободи життя».

Креативна агенція Postmen спільно з міністерством культури та інформаційної політики, міністерством охорони здоров’я та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні розробила комунікаційну кампанію про важливість вакцинації проти коронавірусної хвороби, у межах якої створили зовнішню рекламу й два соціальні відеоролики для телеканалів та соцмереж.

«Ідея відео — візуалізувати, як вакцинація знімає обмеження та буквально відчиняє двері до проявів свободи життя. На кадрах соціальної реклами двері громадського транспорту, закладів культури, торговельних центрів та стадіону відкриваються після шоту вакцини. Разом з цим —  вмикається світло. "Твоя свобода та життя —  твій вибір. Вакцинуйся"  —  закінчується ролик голосом за кадром», — розповіли в Postmen.

Зйомки проходили на стадіоні «Олімпійський» та у київському ТРЦ. Над відео працювала команда Postmen Production.

На другому відео показали, що вакцинація рятує та захищає життя, як і звичні атрибути, такі як дитяче автокрісло, бронежилет або ж будівельна каска. «На основі цього меседжу була розроблена зовнішня реклама, яка порівнює їхній ступінь захисту в цифрах та вказує на факт, що, за даними Електронної системи охорони здоров'я, вакцинація у 9 разів знижує ризик померти від COVID-19», — додали в агенції.

Комунікаційну кампанію реалізували за підтримки Світового банку.

Нагадаємо, 6 жовтня 2021 року уряд виділив на цю інформаційну кампанію 25 мільйонів гривень. Їх нададуть зі спеціального фонду держбюджету щодо боротьби з COVID-19. Міністерство культури та інформаційної політки повідомило, що 13 жовтня своїм наказом створило робочу групу, яка відповідатиме за організацію та проведення інформаційної кампанії для роз’яснення та популяризації серед населення вакцинації проти COVID-19. До складу цієї групи увійшли представники міністерства охорони здоров’я, Центру громадського здоров’я України, ВООЗ, ПРООН, Товариства Червоного Хреста України, Комунікаційного центру вакцинації від COVID-19 при МОЗ, USAID TCA Project. Саме вони прийматимуть рішення щодо необхідної кількості соціальних роликів та їхнього змісту, які мають запустити в межах кампанії. Рекламу щодо вакцинації проти коронавірусної хвороби Мінкульт планує розміщувати на медійних площинах обласних державних адміністрацій та загальнонаціональних каналах, яких саме — не уточнили. Крім того, на території та об’єктах «Укрзалізниці» транслюватимуть ролики під умовною назвою «Де я можу вакцинуватися від COVID-19», які виготовили на замовлення Червоного Хреста України.  

Фото: Postmen 

ms.detector.media