ms.detector.media
MediaSapiens
29.11.2021 10:43
«Голодная туса». Блогери влаштували гучну вечірку у Львові у День пам’яті жертв голодоморів
«Голодная туса». Блогери влаштували гучну вечірку у Львові у День пам’яті жертв голодоморів
Попри критику від своїх підписників, жоден із блогерів не вибачився і не видалив викладених відео та фото.

У День пам'яті жертв голодоморів, 27 листопада, у львівському Будинку вчених низка блогерів влаштували гучну вечірку з елементами еротики, повідомляє Zaxid.net.

Таким чином Instagram-блогер із Чернівців Олександр Заліско відсвяткував свій день народження. Блогер має в Instagram більше одного мільйона підписників. У святкуванні брали участь друзі Заліска, усі вони знімали відео свята та викладали їх в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ОЛЕКСАНДР ЗАЛІСКО (@o_zalisko)

На святкування дня народження Олександра Заліска у Будинок вчених прийшли його друзі блогери-мільйонники, зокрема Наталі Литвин (1 млн підписників), Таня Самбурська (1,5 млн), Валерія Юрченко (1,3 млн), Саша Бо (1,9 млн).

Розважав гостей ведучий Володимир Остапчук. Вечірка була у стилі Show bar, з відвертими конкурсами, еротичними танцями шоу-балету, а тости імениннику проголошували стоячи на столах.

«Гості не соромилися роздягатися, стояти на столах з їжею та брали участь у вульгарних конкурсах», – пише Zaxid.net.

Скріншот: інстаграм Володимира Остапчука/24 канал

Сам Володимир Остапчук опублікував фото в сторіз святкового столу з написом російською «Блогерская голодная туса». Згодом це фото зникло з його Instagram.

Вечірка Заліска викликала обурення у соцмережі, однак через добу після святкування жоден із блогерів не вибачився і не стер відео та фото.

Після розголосу у медіа Олександр Заліско 28 листопада у своєму інстаграмі написав: «Відсвяткувати своє 29-ти річчя вийшло гучно. Наскільки гучно, що всі раптово стали супер правильними і блогери винні у всіх проблемах світу… Я народився 27 листопада! Я не вибирав цей день. Він вибрав мене! І я не дозволю комусь псувати мій настрій! Святкую так, як захочеться мені!».

Пам’ять жертв голодоморів в Україні вшановують щороку в четверту суботу листопада. У листопаді 2006 року Верховна Рада України визнала Голодомор 1932–1933 років геноцидом українського народу.

За даними науковців, загальна кількість людських втрат від Голодомору 1932–33 років становить майже 4 мільйони, а втрати українців у частині ненароджених становлять понад 6 мільйонів.

Скріншот: інстаграм Олександра Заліска

ms.detector.media