ms.detector.media
MediaSapiens
18.11.2021 11:50
У Рівному інстаблогерка та шоумен знялися в соціальному ролику про COVID-вакцинацію
У Рівному інстаблогерка та шоумен знялися в соціальному ролику про COVID-вакцинацію
Ковальчук розповіла, що знялася в ролику на добровільних засадах, а до його зйомки долучилася команда за підтримки мера Рівного.

Рівненська блогерка Олександра Ковальчук разом із шоуменом Юрієм Габдулхаковим знялися в соціальному ролику про важливість вакцинації проти коронавірусної хвороби. Це відео вони опублікували 17 листопада в Instagram.

Ковальчук розповіла, що знялася в ролику на добровільних засадах, а до його зйомки долучилася команда за підтримки мера Рівного Олександра Третяка. «Мені ніхто не платив, я з радістю долучилась до зйомки даного ролику, аби просто показати вам, як виглядає той епіцентр, в якому зараз перебувають лікарі. Зараз, під час пандемії, вони, як ніхто інший, потребують нашої підтримки», — сказала вона.

У відео Юрій Габдулхаков починає «обурюватися», що не може потрапити до кафе через «вигаданий» COVID-19. Натомість Олександра Ковальчук пропонує йому екскурсію реанімацією міської лікарні, де лежать хворі на COVID-19. Один із пацієнтів цього відділення говорить: «Ще два тижні тому я не вірив ні в коронавірус, ні у вакцинацію, ні в що. Поки не потрапив сюди. Тут серед тяжкохворих вакцинованих немає». Після побаченого Юрій Габдулхаков прийшов до центру вакцинації.

«Передуючи хейту, я хочу сказати одне: як і від грипу, вакцина від коронавірусу не захистить вас від захворювання, але сприятиме легшому перебігу хвороби», — додала Олександра Ковальчук в описі до відео.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ᴀ ʟ ᴇ x ᴀ ɴ ᴅ ʀ ᴀ ???? (@s.kovalchukkk)

Нагадаємо, в Україні запустили телеграм-бот ДП «Медичні закупівлі України» (medpro_ukraine_bot), який показує кількість COVID-вакцин у найближчому пункті щеплення.

Фото: з інстаграм-сторінок Олександри Ковальчук та Юрія Габдулхакова

ms.detector.media