ms.detector.media
Марина Довженко
16.11.2021 13:03
Ведуча «Права на владу» приписала собі ідею «ковід-амністії» — моніторинг
Ведуча «Права на владу» приписала собі ідею «ковід-амністії» — моніторинг
А також оголосила, що після випуску із Захаром Мілютіним «хвиля ковід-дисидентів» в Україні вщухла.

Ведуча токшоу «Право на владу» Наталія Мосейчук стверджує, що ідею «ковід-амністії» для людей, які купили фальшиві сертифікати вакцинації, влада запозичила в неї. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 8—12 листопада 2021 року.

За словами Наталії Мосейчук, наприкінці жовтня цю тему обговорювали з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком в ефірі «Права на владу», й після цього амністію почали готувати. «Те, що ця тема проробляється і розробляється, зокрема в МОЗ, підтвердив і Ляшко. Держава просто повинна дати людям, які скоїли таку помилку, шанс на виправлення, тому що в реанімаціях лікарень такі помилки буде складно виправляти, а дехто сплатить за них життям», — сказала Наталія Мосейчук.

Раніше в поліції повідомили, що розробляють механізм звільнення від відповідальності людей, які купили підробний сертифікат, але не використали його.

Також Наталія Мосейчук сказала, що її проєкт ставить за мету «не заговорити проблему» і має реальні наслідки. І навела приклади: мовляв, після етеру про резонансну ДТП у Харкові справу юного водія взяли на контроль місцеві бізнесмени, а після випуску програми про вакцинацію, мовляв, «спала хвиля ковід-дисидентів». Нагадаємо, тоді до студії запросили антивакцинатора Захара Мілютіна, який озвучував дезінформацію та конфліктував із учасниками ефіру, а потім упав, виходячи зі студії.

Більше про тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Олександра Круміна.

Фото: фейсбук-сторінка Наталія Мосейчук

ms.detector.media