ms.detector.media
15.11.2021 20:51
Щеплені двома дозами вакцини зможуть отримати 1 тисячу гривень на відвідування кінотеатрів чи поїздки Україною – Зеленський
Щеплені двома дозами вакцини зможуть отримати 1 тисячу гривень на відвідування кінотеатрів чи поїздки Україною – Зеленський
Кошти можна отримати через «Дію». Тим, в кого немає можливості користуватися додатком, пообіцяли забезпечити альтернативну можливість отримати гроші.

Українці та українки, які вакциновані від ковіду двома дозами вакцини, зможуть отримати 1 тисячу гривень через додаток «Дія». Про це сказав президент Володимир Зеленський та повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки. Програма стартує 19 грудня.

Отримані кошти можна буде витратити на абонементи у спортзал, квитки у (кіно)театр або купити квитки для мандрівок всередині країни.

Акція відбуватиметься в рамках нової державної програми підтримки креативного, спортивного й транспортного секторів економіки, яку 15 листопада анонсував Зеленський.

До кінця року, сказав президент у відеозверненні, на неї виділять близько 3 млрд гривень. Стільки ж – на початку 2022 року. Програма діятиме не один місяць, й тим, у кого немає можливості користуватися «Дією», пообіцяли забезпечити альтернативну можливість отримати тисячу гривень, зокрема людям похилого віку.

Нагадаємо, що зараз тестують сертифікат про одужання від COVID-19: він буде дійсний 90 днів, але отримати його можна буде не більше двох разів на рік.

Фото: КОДА

ms.detector.media