ms.detector.media
MediaSapiens
15.11.2021 13:55
«Жінка-Халк», «Чіп і Дейл», «Обі-Ван Кенобі», «Льодовиковий період», «Міс Марвел». Що дивитися на Disney+ до 2023 року
«Жінка-Халк», «Чіп і Дейл», «Обі-Ван Кенобі», «Льодовиковий період», «Міс Марвел». Що дивитися на Disney+ до 2023 року
В онлайн-кінотеатрі протягом двох років мають вийти 15 проєктів від Disney, три від Pixar, чотири від Marvel, три від Lucasfilm, три від National Geographic та чотири від Star.

Стримінговий сервіс Disney+ 12 листопада, до своєї другої річниці, представив понад 30 нових фільмів та серіалів, які мають вийти протягом двох років — до 2023 року. 

Користувачі онлайн-кінотеатру зможуть дивитися нові проєкти від Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm (Star Wars), National Geographic, а на міжнародних ринках — Star.

MediaSapiens зібрав анонси та трейлери.

Disney:

Також Disney+ готує третій сезон серіалу «Мюзикл у середній школі», новий серіал «Спайдервік: Хроніки» та оригінальний серіал «Переплетені».

Pixar:

Marvel:

Lucasfilm:

National Geographic:

Star:

Наступні проєкти від 20th Century Studios дебютують у 2022 році на Disney+ на міжнародних ринках під брендом Star, Hulu у США та Star+ у Латинській Америці.

Нагадаємо, 12 листопада 2019 року компанія Disney запустила стримінговий сервіс Disney+. У 2020 році генеральний директор студії Боб Чапек сказав, що студія Disney вирішила зосередитись на розвитку свого стримінгового сервісу Disney+. Тоді він сказав, що за три роки на створення нового контенту студія планує витратити 15 мільярдів доларів.

Фото: Disney

ms.detector.media