ms.detector.media
Марина Довженко
10.11.2021 14:32
Мураєв на каналі «Україна 24» виступив проти вакцинації — моніторинг
Мураєв на каналі «Україна 24» виступив проти вакцинації — моніторинг
Політик стверджує, що влада «проводить на людях масові випробування».

Колишній нардеп і лідер партії «Наші» Євген Мураєв у студії каналу «Україна 24» вдався до критики вакцинаційної кампанії. Зокрема сказав, що не можна «примушувати людей щепитися», а влада «проводить на людях масові випробування». Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 1—5 листопада 2021 року.

У програмі «Токшоу №1», де Мураєв мав сольний блок, він також стверджував, що коронавірус «утік із лабораторії». Нагадаємо, дотепер немає жодних доказів штучного походження коронавірусу SARS-CoV-2.

Тим часом на каналі «Наш» учасників мітингу проти вакцинації та карантинних обмежень захищала Надія Савченко, колишня народна депутатка та власне учасниця цього мітингу. Вона зокрема сказала, що вакцини від коронавірусу досі не протестовані (це неправда).

У програмі «Пульс» на каналі UkrLive антивакцинаторські тези озвучував політичний коментатор Андрій Єрмолаєв, близький до «Опозиційної платформи — За життя». Він твердив, що людей «загоняют в коридор вакцинации». Його колега по проросійському табору Володимир Кацман стверджував, що ті, хто вже перехворів на коронавірусну хворобу, не мають вакцинуватись (лікарі вважають, що таким людям вакцинуватись таки треба). А депутат Харківської міської ради від «ОПЗЖ» Денис Невядомський казав, що влада мала би вирішити проблеми з киснем у лікарнях, а не робити «принуждение к вакцинации… ограничивая в правах» українців. 

Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Олександра Круміна.

ms.detector.media