ms.detector.media
28.10.2021 22:02
Компанія Facebook змінює назву на Meta
Компанія Facebook змінює назву на Meta
Назви окремих застосунків — Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp й інших — залишаться незмінними, зауважили в компанії.

Про це повідомили на сторінці компанії Facebook у Twitter.

Announcing @Meta — the Facebook company’s new name. Meta is helping to build the metaverse, a place where we’ll play and connect in 3D. Welcome to the next chapter of social connection. pic.twitter.com/ywSJPLsCoD

— Facebook (@Facebook) October 28, 2021

Водночас у наступному твіті йдеться про те, що назви проєктів і застосунків Facebook, Instagram, Messenger і WhatsApp залишаться без змін.

На сайті Meta повідомили, що оновлення презентував генеральний директор компанії Марк Цукерберг 28 жовтня на конференції Connect 2021. За його словами, Meta об’єднає програми та технології під одним новим брендом компанії.

«Meta створює технології, які допомагають людям об’єднуватися, знаходити спільноти та розвивати бізнес. Коли Facebook запустився в 2004 році, це змінило спосіб спілкування людей. Такі додатки, як Messenger, Instagram та WhatsApp, ще більше розширили можливості мільярдів людей у всьому світі. Тепер Meta виходить за межі 2D-екранів до захоплюючих можливостей, таких як доповнена та віртуальна реальність, щоб допомогти створити наступну еволюцію соціальних технологій», — йдеться в замітці компанії.

ms.detector.media