ms.detector.media
MediaSapiens
15.10.2021 15:44
Google запровадив безперервну стрічку для результатів пошуку
Google запровадив безперервну стрічку для результатів пошуку
Функція доступна для більшості англомовних запитів із мобільних пристроїв у США. Коли оновленим пошуком зможуть скористатися в інших країнах, наразі не відомо.

З 14 жовтня Google запровадив функцію безперервної прокрутки пошукової стрічки на мобільних девайсах, повідомили в офіційному блозі компанії. Після перегляду нижньої частини сторінки результатів пошуку наступний набір результатів завантажиться автоматично, пояснили зміни в Google.

«Хоча в перших кількох результатах ви часто можете знайти те, що шукаєте, іноді вам хочеться продовжувати шукати. Насправді більшість людей, які хочуть отримати додаткову інформацію, мають тенденцію переглядати до чотирьох сторінок результатів пошуку. Завдяки цьому оновленню люди тепер можуть легко це робити, переглядаючи безліч різних результатів, перш ніж натиснути кнопку "Переглянути більше"», — написали в Google.

Повідомляється, що функцію запустили для запитів англійською з мобільних пристроїв користувачів США. Коли нововведення з'явиться в інших країнах, не зазначається. В українській версії пошуковика внизу стрічки лишається можливість натиснути й «Переглянути більше».

Нагадаємо, у жовтні компанія Google оприлюднила статистику запитів на видалення контенту від державних установ за останні 10 років. Із майже 204 тисяч запитів із України надійшло 367.

Раніше, 7 жовтня Google повідомив, що разом з YouTube відключатиме монетизацію та заборонятиме рекламу контенту, який заперечує зміни клімату. Нову політику запровадять із листопада 2021 року.

Зображення: Pexels / Pixabay

ms.detector.media