ms.detector.media
Марина Довженко
«MediaSapiens»
14.10.2021 14:53
«Слугу народу» на токшоу представляла «внутрішня опозиція» — моніторинг
«Слугу народу» на токшоу представляла «внутрішня опозиція» — моніторинг
«Україна 24» та «Наш» запросили народну депутатку Людмилу Буймістер, яка суперечить позиції партії.

Канали «Україна 24» та «Наш» запрошують до студії як представницю «Слуги народу» Людмилу Буймістер, яка, попри формальне членство у фракції, не голосує за рішення, які підтримує монобільшість, і критикує «Слугу народу». Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 4—8 жовтня 2021 року

В ефірі «Токшоу №1» на «Україні 24» 6 жовтня Людмила Буймістер сказала, що Дмитра Разумкова звільнили з поста Голови Верховної Ради з порушенням регламенту. На це інший «слуга народу», присутній в ефірі — Микита Потураєв — сказав, що регламент «не Святе письмо» (отже, його можна порушувати). Людмила Буймістер вступала й в інші суперечки з однопартійцями, нарікаючи, що в Україні «заблоковані реформи», через що представників нашої держави не хочуть бачити на міжнародних самітах. 

В ефірі токшоу «П’ятниця . Вечір» на каналі «Наш» та ж сама Людмила Буймістер дорікала «слугам», що ті «выгнали последнего профессионала», маючи на увазі Дмитра Разумкова, та назвала себе «внутрішньою опозицією» у фракції. Раніше Людмила Буймістер публічно виступила проти антиолігархічного закону. Реальним представником влади, який міг обороняти позицію «Слуги народу», в ефірі програми був лише Георгій Мазурашу. У програмі «Моя Україна» на Прямому каналі Людмила Буймістер була єдиною формальною представницею «Слуги народу». 

Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в матеріалі Олександра Круміна.

Скріншот відео: Україна 24/YouTube

ms.detector.media