ms.detector.media
MediaSapiens
29.09.2021 11:06
Netflix вперше купив студію з розробки відеоігор
Netflix вперше купив студію з розробки відеоігор
Компанія купила студію, відому своїми іграми Oxnfree, Afterparty та Next Stop Nowhere.

Стрімінговий сервіс Netflix придбав студію з розробки відеоігор — Night School Studio. Про це повідомляє Deadline.

Night School Studio стала першою студією з розробки відеоігор, яку придбав Netflix. «Ця транзакція є однією з небагатьох угод про поглинання, які коли-небудь робила компанія Netflix», — йдеться в повідомленні.

Віцепрезидент Netflix по розробці ігор Майк Верду сказав, що разом з Night School Studio розвиватимуть творчі можливості та бібліотеку ігор Netflix. 

Студія Night School Studio була заснована в 2014 році колишніми співробітниками Telltale Games і Disney Interactive Studios Шоном Кранкелем та Адамом Хайнсом. Студія відома своїми іграми Oxnfree, Afterparty та Next Stop Nowhere.

«Це надзвичайна честь бути першою ігровою студією, яка приєдналася до Netflix. Ми не тільки продовжуємо робити те, що робимо, як нам подобається, але й отримуємо місце в першому ряду на найбільшій у світі розважальній платформі. Команда Netflix проявила надзвичайну турботу щодо захисту нашої студійної культури та творчого бачення. Ми продовжимо виготовляти Oxenfree II. Ми будемо готувати й нові ігрові світи», — розповів засновник студії Шон Кранкель.

Нагадаємо, у липні 2021 року стало відомо, що стрімінгова платформа Netflix планує вийти на ринок відеоігор протягом 2022 року

Фото: Deadline

 

 

ms.detector.media