ms.detector.media
MediaSapiens
27.09.2021 15:23
«Відьмак», «Корона», «Дивні дива», «Ковбой Бібоп», «Вікінги». Що дивитися на Netflix в 2021-2022 роках
«Відьмак», «Корона», «Дивні дива», «Ковбой Бібоп», «Вікінги». Що дивитися на Netflix в 2021-2022 роках
Презентація продуктів компанії називалася «Тудум», як звук заставки стрімінгової платформи, у ній взяли участь актори, які знімаються в проєктах Netflix.

Відеоплатформа Netflix 25 вересня презентувала понад 70 своїх проєктів – розповіла про прем’єри нових фільмів та серіалів, про запуск нових стрічок, а також показала їх тизери та трейлери.

Презентація називалася «Тудум», що натякає на звук заставки стрімінгової платформи, та тривала три години. У ній взяли участь актори, які знімаються в проєктах Netflix, – Генрі Кавілл з «Відьмака», Імелда Стонтон з «Корони», актори з «Дивних див», Джейсон Бейтман з «Озарків», Альваро Морте з «Паперового будинку» та інші.

MediaSapiens зібрав головні анонси та трейлери.

Фільми

Американський комедійний бойовик «Червоне повідомлення», режисера і сценариста Роусона Маршалла Тьорбера, вийде 12 листопада 2021 року. Інтерпол робить попередження – «червоне повідомлення» — щоб вистежити і зловити найбільш розшукувану викрадачку предметів мистецтва в світі. Головні ролі в фільмі виконують: Двейн Джонсон, Раян Рейнольдс та Галь Гадот.

Вестерн «Тим сильніше вони падуть», режисера Джеймеса Самуеля, вийде 3 листопада 2021 року. Дія фільму відбувається на Дикому Заході. Головний герой – бандит Нет Лав, який дізнається, що вбивцю його батька випустили з в'язниці, тепер його задача – помститися. У фільмі зіграли: Джонатан Майорс, Ідріс Ельба, Зазі Бітц, Лейкіт Стенфілд, Делрой Ліндо, Реджина Кінг, Еді Гатегі.

Трилер «Армія злодіїв», режисера Маттіаса Швайгхефера, вийде 29 жовтня 2021 року. Це приквел «Армії мерців», у якому загадкова жінка наймає банківського службовця Дітера, щоб вкрасти вміст сейфів, які неможливо зламати.

Комедія «Не дивися вгору», режисера та сценариста Адамп Мак-Кея, вийде 24 грудня. Стрічка розповідає про науковці, які виявили, що до Землі наближаються астероїди, які можуть знищити планету. Вони намагаються попередити уряд та людей, однак їх арештовують через нібито фейкові заяви. У головних ролях: Дженніфер Лоуренс, Леонардо Ді Капріо, Меріл Стріп, Тімоті Шаламе, Кейт Бланшетт, Джона Хілл, Меттью Перрі, Хімеш Патель, Аріана Гранде і Кід Каді

Netflix знімає продовження детективно-комедійного фільму «Загадкове вбивство» з Адамом Сендлером та Дженніфер Еністон.

Серіали 

Другий сезон документального мінісеріалу «Король тигрів» вийде 17 жовтня 2021 року.

Ігровий рімейк культового аніме «Ковбой Бібоп» вийде 19 листопада. 

Друга частина 5 сезону «Паперового будинку» вийде 2 грудня.

Другий сезон серіалу «Відьмак» вийде 17 грудня 2021 року.

Другий сезону «Емілі в Парижі» вийде 22 грудня 2021 року.

Четвертий сезон «Кобра Кай» вийде 31 грудня.

П’ятий сезон «Корони» вийде в жовтні 2022 року.

Четвретий сезон серіалу «Дивні дива» вийде в 2022 році, точної дати поки немає.

Фінальний, 4 сезон, серіалу «Озарк» вийде в двох частинах у 2022 році.

Прем’єра серіалу «Знову 15» відбудеться у 2022 році.

Другий сезон «Бріджертонів» вийде у 2022 році.

Прем’єра серіалу «Вікінги: Вальхалла» відбудеться в 2022 році.

Серіал «Піщана людина» серіал, за однойменним коміксом Ніла Геймана, вийде скоро, проте не відомо коли саме.

Також серіал «Сексуальне виховання» продовжили на 4 сезон, і навть не дуже успішний «Енола Холмс» подовжили на другий сезон - його зйомки Netflix почав у вересні 2021 року.

ms.detector.media