ms.detector.media
25.09.2021 14:46
Граймс та Маск розійшлись після 3 років взаємин. У них син, якого звуть X Æ A-Xii
Граймс та Маск розійшлись після 3 років взаємин. У них син, якого звуть X Æ A-Xii
Маск уточнив, що зараз вони «розійшлись наполовину», але збираються й надалі разом виховувати дитину.

Винахідник та гендиректор компанії Tesla Ілон Маск розповів виданню  Page Six, що вони з канадською співачкою Граймс вирішили розійтись. Зараз вони перебувають у ситуації «напіврозставання».

Він додав, що вони з Граймс залишаються у чудових стосунках і все ще кохають одне одного, але через кар'єру та роботу подовгу не бачаться.

«Моя робота у SpaceX і Tesla вимагає, щоб я переважно перебував у Техасі чи за кордоном, а її робота зосереджена в Лос-Анджелесі», – сказав він.

Про те, що Маск і Граймс зустрічаються, стало відомо у травні 2018 року. “ роки потмоу у них народився син. Маск розповів виданню, що вони з Граймс й надалі будуть разом виховувати сина.

«Зараз вона зі мною, а малюк – у сусідній кімнаті», – додав він.

Граймс поки що не прокоментувала слова Маска.

Нагадаємо, що канадська співачка Граймс змушена була змінити ім'я їхнього з Маском сина X Æ A-12 (читається як «Екс Еш Ей-Твелв»). Тепер в документах дитину звуть X Æ A-Xii.

50-річний Маск раніше був одружений на письменниці Джастін Вілсон, від якої у нього п'ятеро синів: 17-річні близнюки Гріффін і Ксав'єр та 15-річні трійнята Даміан, Саксон і Кай.

Він також був двічі у шлюбі із зіркою «Світу Дикого заходу» Талулою Райлі. Вперше вони одружилися у 2010-му, але розлучилися за два роки. Через рік вони помирилися і знову одружилися, а потім знову розлучилися у 2016-му.

Фото: з вільних джерел

ms.detector.media