ms.detector.media
Марина Довженко
21.09.2021 18:59
Прямий похвалив Разумкова за «характер від батька» — моніторинг
Прямий похвалив Разумкова за «характер від батька» — моніторинг
Спікер хоч і хворів, але був одним із головних героїв токшоу минулого тижня.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков став позитивним героєм кількох політичних токшоу, хоч і не зміг побувати в їхніх студіях через коронавірусну хворобу. А в ефірі Прямого каналу Разумкова навіть похвалили за «характер від батька». Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу 13—17 вересня 2021 року.

В ефір «Свободи слова» на ICTV спікер парламенту, який захворів на коронавірусну хворобу й лікується вдома, включався, щоб розповісти про закон про олігархів, спрямований до Венеційської комісії, та прокоментувати і чутки про можливу відставку. Мовляв, процедура усунення спікера з посади депутатам відома, але він у будь-якому випадку власним принципам не поступиться. Майже дослівно ці слова Дмитро Разумков повторив у п’ятницю в етері «Свободи слова Савіка Шустера» на каналі «Україна». І саме ці слова показали в ефірі «Українського формату» на Першому незалежному. Гості каналу Медведчука, зокрема політкоментатор Олександр Лазарєв, говорили, що Разумков – конкурент Володимира Зеленського в політичному просторі. Але більшість коментувала дії спікера стримано.

Натомість в ефірі токшоу Прямого каналу «Моя Україна» Разумкова поза очі хвалили, зокрема й прихильні до Петра Порошенка гості. Зійшлися на думці, що спікер пішов проти ініціатив Зеленського (якого Ігор Мірошниченко назвав «молодим недодиктатором»), тож тепер зазнає тиску з боку колишніх соратників. А Михайло Волинець настільки захопився постаттю Дмитра Разумкова, що навіть згадав, що той має «характер від батька» (заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони часів Леоніда Кучми Олександра Разумкова). Більше про маніпуляції та тенденції в політичних токшоу минулого тижня читайте в огляді Олександра Круміна.

Фото: Дмитро Разумков / Facebook 

 

ms.detector.media