ms.detector.media
MediaSapiens
15.09.2021 13:25
Тікток запустить службу психологічної допомоги
Тікток запустить службу психологічної допомоги
Нові функції запустять у «найближчі місяці».

Китайська соціальна мережа TikTok 14 вересня анонсувала низку функцій для допомоги користувачам, які боряться з проблемами із психічним здоров'ям. 

«Тікток не допускає контенту, який зображує або пропагує самогубства, самоушкодження або розлади харчової поведінки, при цьому платформа підтримує користувачів, готових ділитися власним досвідом, щоби привернути увагу до певних проблем і допомогти тим, хто опинився у складній життєвій ситуації», – повідомили в соцмережі.

Серед нових функцій – керівництво з підтримки людей, які боряться з розладами харчової поведінки. Воно з’явиться в російськомовному Центрі безпеки в жовтні. Функція пошуку скеровуватиме користувачів на ресурси підтримки, коли вони шукають фрази, що містять слова про допомогу.

Також буде функція втручання при пошуку, вона скеровуватиме користувачів до спеціальних ресурсів підтримки й телефонів довіри, якщо вони шукають терміни, пов’язані із «самогубством».

Окрім цього тікток попереджатиме про неприємний та конфіденційний контент. Сторінку результатів із контентом, який може викликати тривогу, закриватиме етикетка з написом «Показати результати».

Нагадаємо, у 2020 році китайська соціальна мережа TikTok стала найбільш завантажуваним додатком. 12 серпня соцмережа TikTok посилила політику контролю приватності для підлітків.

Фототікток

ms.detector.media