ms.detector.media
MediaSapiens
11.09.2021 17:30
Це катастрофа – Том Йорк іронізує про тікток-акаунт Radiohead, який стрімко втрачає популярність (ВІДЕО)
Це катастрофа – Том Йорк іронізує про тікток-акаунт Radiohead, який стрімко втрачає популярність (ВІДЕО)
У квітні гурт Radiohead запустив свій власний тікток-акаунт з першим роликом, у якому фігурує персонаж Chieftain Mews. Це відео набрало понад 1 млн переглядів. Однак наступні ролики набирали дедалі менше.

У новому відео, яке вже видалили з тіктотка, лідер гурту Том Йорк зустрівся з художником Стенлі Донвудом, який давно працює з групою, пише DFT. Вони почали обговорювати статистику акаунту і навіть запросили до розмови того самого персонажа – Chieftain Mews – який фігурував у 30 попередніх відео.

Донвуд на відео жаліється, що далі продовжувати викладати ці відео немає сенсу. А Йорк додає, що навіть не пам’ятає, навіщо вони це все починали. 

More videos of Thom Yorke calling Radiohead's TikTok a fucking disaster please ???? pic.twitter.com/TwgeaWhaTw

— George StroumbouloPHÒulos ???? ???????????????????????????????????????? (@strombo) September 3, 2021

Далі обоє пропонують Chieftain Mews подумати над свіжими ідеями для наступних роликів. Вони відзначили його працьовитість, однак кожен новий ролик дивиться на 30% менше людей, аніж попередній. Далі Йорк з лайкою говорить, що персонажу потрібно вигадати щось іще, оскільки він став причиною серйозного сорому. А сам акаунт – повна катастрофа. 

Chieftain пообіцяв щось придумати, щоб виправити ситуацію. А Донвуд  додав, що у собаки в тіктоці більше підписників, аніж у Radiohead і що користувачі вважають Chieftain «страхітливим дядьком».

radiohead's tiktok confuses me but in a good way pic.twitter.com/beeyMSw790

— certified 21  (@LenticCloudline) September 5, 2021

Нагадаємо, що китайська соцмережа TikTok видалила результати пошуку за хештегом Milk Crate Challenge через поширення небезпечної діяльності. 

Фото: Том Йорк / скриншот з кліпу

ms.detector.media