ms.detector.media
MediaSapiens
06.09.2021 12:30
Twitter дозволив користувачам заробляти на своїх постах
Twitter дозволив користувачам заробляти на своїх постах
Контент у Super Follows буде відрізнятися від звичайного, його бачитимуть лише передплатники.

Соціальна мережа Twitter повідомила про запуск функції Super Follows, яка дозволяє користувачам заробляти на публікації постів. 

«Super Follows — новий спосіб для людей отримувати щомісячний дохід, обмінюючись зі своїми підписниками у Twitter контентом, призначеним лише для передплатників. За допомогою Super Follows люди можуть створити додатковий рівень розмов у Twitter», — розповіли в компанії.

Контент у Super Follows буде відрізнятися від звичайного, його бачитимуть лише передплатники. Користувачі соцмережі зможуть публікувати контент на будь-які теми. Активісти, журналісти, музиканти, письменники, геймери, астрологи, експерти з догляду за шкірою та красою, коміки, експерти в галузі фентезі, спорту, щоб монетизувати контент, зможуть встановлювати щомісячну підписку, розміром 2,99, 4,99 або 9,99 долара.

Однак функція Super Follows поки доступна невеликій групі блогерів з США, яка подала заявку. Щоб заробляти в Twitter необхідно бути повнолітнім, мати понад 10 тисяч підписників та опублікувати щонайменше 25 твітів за останні 30 днів. Наразі нова функція доступна лише на iOS, однак творці обіцяють, що скоро Super Follows з’явиться на Android та Тwitter.com.  

Бажаючи отримати доступ до платного контенту мають натиснути кнопку Super Follow у профілі облікового запису, де побачать опис пропозицій та ціни, оплатити та підписатися. Після цього у стрічці з’явиться платний контент. Підписку можна скасувати в налаштуваннях.

На початку 2021 року Twitter оголосив, що працює над функцією Super Follows, яка дозволить деяким користувачам стягувати плату з фоловерів та надавати їм доступ до додаткового контенту. У червні 2021 року стало відомо, що Twitter тестує функцію Super Follows

Нагадаємо, на початку літа 2021 року Twitter оголосив про запуск функції платних підписок. Це підписка не на окремого автора контенту, а загалом платна версія соцмережі. Вона дає низку переваг, накшталт можливості змінювати колір та іконки програми, скасовувати відправку твітів, застосовувати режим читання тощо. У Twitter також є функція Tip Jar, яка дозволяє користувачам надсилати гроші безпосередньо творцям улюблених акаунтів.

Фото: Тwitter

ms.detector.media