ms.detector.media
MediaSapiens
01.09.2021 12:40
Microsoft оголосив дату виходу Windows 11
Microsoft оголосив дату виходу Windows 11
Windows 10 працюватиме до 14 жовтня 2025 року.

Корпорація Microsoft повідомила, що нова операційна система Windows 11 вийде 5 жовтня 2021 року.

Windows 11 отримає новий дизайн і звуки; Пуск буде надавати доступ до «хмари» та відображати останні файли незалежно від пристрою, де їх переглядали; віджети — це нова персоналізована стрічка на базі штучного інтелекту, яка забезпечує більш швидкий доступ до інформації; оновлений Microsoft Store в новому дизайні.

Користувачі зможуть безкоштовно оновитися до Windows 11. Однак це відбуватиметься поетапно: спершу запропонують оновити нові пристрої, які відповідають всім необхідним вимогам, а пізніше —інші пристроїв на ринку. Очікується, що до середини 2022 року усі пристрої отримають оновлення до Windows 11.

На моменту запуску Windows 11 матиме не всі анонсовані раніше функції. «Microsoft випускає програми Android для Windows 11 у партнерстві з Amazon та Intel, але ця функція не буде доступна 5 жовтня. Попередній перегляд програм для Android у Windows 11 буде доступний для інсайдерів Windows протягом найближчих місяців, що свідчить про те, що він, ймовірно, буде запущений для всіх користувачів Windows 11 до 2022 року», — йдеться в повідомленні.

Microsoft підтримуватиме Windows 10 до 14 жовтня 2025 року.

Нагадаємо, 24 червня 2020 року компанія Microsoft офіційно представила операційну систему Windows 11, в якій велику увагу приділено спрощенню користувацького, новому магазину Windows, а також поліпшенню продуктивності і багатозадачності. ОС також вперше буде підтримувати запуск додатків Android. Компанія Microsoft змінила свій знаменитий «синій екран смерті» (Blue Screen of Death, BSOD) на чорний у Windows 11. 

Фото: Microsoft 

ms.detector.media