ms.detector.media
MediaSapiens
26.08.2021 15:25
Instagram змінює пошуковик
Instagram змінює пошуковик
Він стане схожим на пошуковик TikTok.

Соціальна мережа Instagram 25 серпня повідомила, що розробляє нову систему пошуку для мобільного додатка, яка показуватиме пропозиції фото та відео замість акаунтів користувачів, хештегів і місць.

Поки Instagram не каже, коли новий пошук стане доступний користувачам.

«Незабаром ми запускаємо серію удосконалень, призначених для натхнення та відкриттів. Ці зміни роблять пошук Instagram більше, ніж просто способом пошуку облікових записів та хештегів, — розповіли в компанії. — Наразі ми зосереджені на отриманні результатів пошуку за ключовими словами англійською мовою, а в майбутньому додамо підтримку для інших мов».

Нова функція має полегшити пошук постів, однак поки перебуває на стадії впровадження. 

Новий пошуковик Instagram схожий на пошуковик TikTok, який видає користувачам відео за темою, а не конкретні облікові записи.

Нагадаємо, у липні 2021 року соцмережа Instagram анонсувала зміни, які зроблять його більш схожим на TikTok. Голова Instagram Адам Моссера сказав, що користувачам вже в найближчі місяці планують почати показувати рекомендовані відео в стрічці в повноекранному режимі. У тому числі відео користувачів, на яких вони не підписані.

Фото: Instagram 

ms.detector.media