ms.detector.media
MediaSapiens
16.08.2021 15:50
Міносвіти спростувало фейк про скасування навчання з 1 вересня
Міносвіти спростувало фейк про скасування навчання з 1 вересня
У МОН помітили в соцмережах повідомлення, що «навчання з 1 вересня для студентів та школярів відміняється через загрозу захворювання через захворювання штамами "Дельта" та "Лямбда"».

Міністерство освіти та науки 16 серпня повідомило, що не скасовуватиме навчання з 1 вересня для школярів та студентів через поширення коронавірусної хвороби.

«Міністерство освіти і науки України повідомляє, що інформація в соціальних мережах щодо скасування освітнього процесу у закладах освіти з 1 вересня є недостовірною», — йдеться у повідомленні.

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет раніше казав, що «при будь-якому рівні епідемічної небезпеки освітній процес триватиме».

У МОН помітили в соціальних мережах повідомлення, що за рішенням Кабміну «навчання з 1 вересня для студентів та школярів відміняється через загрозу захворювання через захворювання штамами "Дельта" та "Лямбда"». У Міністерстві закликали користуватися лише перевіреними джерелами інформації.

Нагадаємо, у США антивакцинаторка Ліз Віллнер створила сайт OpenVAERS, на якому публікують фейки та дезінформацію про COVID-19 та вакцинацію. Він став популярнішим за офіційні урядові ресурси про вакцинацію.

Фото: пресслужба Міністерства освіти і науки України

ms.detector.media