ms.detector.media
MediaSapiens
13.08.2021 17:15
TikTok посилює політику конфіденційності для підлітків. Що змінилося
TikTok посилює політику конфіденційності для підлітків. Що змінилося
Ці зміни вводитимуть протягом найближчих місяців.

Китайська соцмережа TikTok 12 серпня повідомила, що посилює політику контролю приватності для підлітків.

Ці зміни вводитимуть  протягом найближчих місяців. Нові правила використання TikTok для підлітків у віці 13-17 років передбачають:

1. Конфіденційності Direct Messaging: у підлітків, які реєструються у TikTok, за замовчуванням буде вимкнена функція приватних повідомлень — щоб надіслати повідомлення, їм потрібно буде перейти на інший параметр спільного доступу.

2. Перегляд відео: перед публікацією першого відео в підлітків віком до 16 років буде спливати вікно, у якому їх проситимуть вибрати, хто може переглядати відео. Вони не зможуть опублікувати своє відео, доки не зроблять вибір. Облікові записи у віці 13–15 років за замовчуванням встановлені як приватні, тому можуть ділитися контентом лише з підписниками та друзями. Duet та Stitch також відключені для облікових записів до 16 років. 

4. Завантаження відео: підлітки у віці 16-17 років зможуть обирати, чи хочуть вони, щоб інші завантажували їх відео. Відео дітей до 16 років завантажувати не можна. 

3. Рush-сповіщення: повідомлення автоматично будуть вимкнені для підлітків від 13 до 15 років після 21:00 вечора, а для 16-17 рокуів — після 22:00.

Нагадаємо, раніше соцмережа TikTok розширила можливості батьківського контролю.

Фото: TikTok 

ms.detector.media