ms.detector.media
MediaSapiens
12.08.2021 10:01
Instagram посилює боротьбу з мовою ненависті
Instagram посилює боротьбу з мовою ненависті
Соцмережа «розширила» список слів, хештегів та смайликів, які система автоматично блокуватиме, щоб відфільтрувати образливі повідомлення.

Соціальна мережа Instagram повідомила про запуск нових функцій, які посилять боротьбу з образливими повідомленнями на платформі. Про це пише BBC.

Нова функція Limits («обмеження») автоматично приховує коментарі та запити на приватні повідомлення від людей, які не підписані на користувача або лише нещодавно підписалися на нього. Замість того, щоб вимагати від користувачів повністю вимкнути всі коментарі та повідомлення, цей інструмент дозволить будь-кому ефективно заблокувати нових підписників. У соцмережі розповіли, що ці функції розроблені для захисту людей від «раптового припливу» негативної уваги.

Instagram також розповіла, що «розширила» список слів, хештегів та смайликів, які система автоматично блокуватиме, щоб відфільтрувати образливі повідомлення. Водночас користувачів, які намагатимуться розмістити «потенційно образливий коментар», попереджатимуть, що їхні облікові записи можуть бути видалені за повторні порушення.

Нагадаємо, в Instagram з'явилось одразу кілька нових функцій. Наприклад, користувачі отримали можливість завантажувати фото з комп'ютера та контролювати кількість потенційно неприємного контенту, який може відображатись у рекомендаціях. Також соцмережа тестує функцію розміщення посилань у Stories у вигляді стікерів та запустила функцію перекладу тексту в Stories. Загалом керівництво Instagram проголошує, що планує зробити соцмережу більш схожою на TikTok.

Фото: Instagram / ВВС

ms.detector.media