ms.detector.media
MediaSapiens
10.08.2021 18:18
До 30-річчя незалежності України в Instagram з’являться фільтри для сторіз з назвами українських міст
До 30-річчя незалежності України в Instagram з’являться фільтри для сторіз з назвами українських міст
Фільтри «Київ», «Харків», «Львів» та «Одеса» мають сприяти створенню туристичного образу незалежної України.

До Дня незалежності України стартує інстаграм-проєкт Українського культурного фонду спільно зі студією FFFACE.ME — «Культурні кольори України». У рамках проєкту створили спеціальну інстаграм-маску, яка нагадує базові фільтри соцмережі — Oslo, New York, Paris та Los Angeles. Однак тепер українські користувачі можуть використовувати віжуал-фільтри із назвами українських міст, повідомляють ініціатори проєкту пресрелізом.

За інформацією організаторів, фотопроєкт має на меті показати розмаїття  української культури, національної спадщини України та її туристичну привабливість. «Долучитися до фотопроєкту може будь-хто, для цього потрібно опублікувати сторіз із фото свого міста за допомогою Instagram-фільтра «Культурні кольори України» та обов’язково додати відмітку профілю УКФ - @ucf_in_ua», — кажуть організатори.

Повідомляється, що Instagram-маска нагадує власні базові фільтри Instagram, але тепер замість режимів Oslo, New York, Paris та Los Angeles, користувачі зможуть зробити сторіз із фільтрами «Київ», «Львів», «Харків», «Одеса» та інших міст України.

У рамках проєкту також відбудеться фотоконкурс для участі в якому необхідно викласти в сторіз фото з об’єктами культури, мистецтва, туристичних місць та тим як ви бачите своє місто в цілому; або сторіз фото з культурних заходів/подій України через один із режимів фільтра «Культурні кольори» і відзначити (тегнути) аккаунт УКФ (@ucf_in_ua). 

«Кожна сторіз із таким фільтром та відміткою Instagram аккаунту УКФ буде автоматично взята до розгляду журі конкурсу, що триватиме з 09 серпня по 13 серпня (13:00). 1 аккаунт – одне фото. У разі, якщо учасник надішле більше одного фото-сторіз, УКФ розглядатиме на конкурс лише перше фото», — зазначають організатори.

Фільтр можна знайти на інстаграм сторінці Українського культурного фонду або за посиланням

ms.detector.media