ms.detector.media
08.08.2021 13:26
Російські пранкери розіграли очільницю МЗС Швеції від імені дружини Навального (ВІДЕО)
Російські пранкери розіграли очільницю МЗС Швеції від імені дружини Навального (ВІДЕО)
Пранкери запитували її про імовірне фінансування.

Російські пранкери розіграли міністриню закордонних справ країни Анн Лінде від імені дружини Олексія Навального Юлії та його соратника Леоніда Волкова. Вони запитували у Лінде про імовірне фінансування. Про це пише svt.se.

Лінде розповіла їм, що у Швеції є близько €38 млн на підтримку громадянського суспільства і правозахисників протягом наступних 5 років. Також в розмові вони обговорюють санкції ЄС проти Росії.

На думку Маркуса Вічела, офіційного представника партії Шведських демократів з питань зовнішньої політики, розіграш Лінде ризикує підірвати здатність Швеції працювати з дипломатією в світі. Сама Лінде від коментарів відмовилася.

Партія Шведські демократи вимагають від комітету парламенту Швеції дати оцінку цьому інциденту. Звернення парламентаріїв надійшло після того, як російські пранкери Володимир Кузнєцов (Вован) і Олексій Столяров (Лексус) розіграли Лінде.

Нагадаємо, що іспанський блогер заради відео замінив крем у печиві на зубну пасту та подарував його безпритульному. За це він отримав 15 місяців ув'язнення. 

Фото: Анн Лінде / з вільних джерел

ms.detector.media